INFO

Ota yhteyttä

Hei,

Olen Sini Eronen ja Design Sinivuokko yrityksen omistaja. 

Helsingistä, Pikku-huopalahdesta löydät myymälän jossa suunnittelen ja valmistan vaatteiden mittatilaustyöt sekä kaavoituksen. Tarkemmin yritykseen pääset tutustumaan www.designsinivuokko.com

Design kaupasta voit ostaa koruja ja asusteita niin omaa Sinivuokko- mallistoa kuin myös muiden suomalaisten design merkkien tuotteita.

Myymälästä löydät myös laajan valikoiman Forever Living aloe vera tuotteita. Mikäli olet kiinnostunut hyvinvointi ja hemmottelu illasta. Voin sellaisen järjestää tiloissani. Tervetuloa tutustumaan!

Olen käyttänyt Aloe Vera tuotteita lähes 10 vuotta joista päivittäin kolme vuotta. Aloitan jokaisen aamuni Aloe Vera Original-juomalla. Lempi tuotteita antamaan lisä energiaa päivään on Argi+.


Olisitko kiinnostunut kuulemaan työskentelystä Forever tuotteiden parissa? Etsin iloiseen tiimiini suurilla unelmilla varustettuja positiivisia, rohkeita ja uusiin mahdollisuuksiin tarttuvia tyyppejä!

Etsitkö uusia haasteita, vapautta, lisäansioita tai kenties joustavuutta päättää itse omasta ajankäytöstäsi? Onko sinulla tulevaisuuden haaveita ja unelmia, jotka odottavat toteutumistaan?

FOREVER on mahdollistanut minulle paljon. Lähdin mukaan Forever bisnekseen helmikuussa 2016 loistavien tuotteiden sekä kannustavan ja palkitsevan liiketoimintamallin takia.

Olet itse oma johtajasi! Työskentelet itsenäisesti omien tavoitteitesi mukaan, mutta et tietenkään yksin! Päätät itse milloin työskentelet, missä työskentelet ja kenen kanssa! Tämä työ sopii varmasti juuri sinunkin elämääsi, koska se kulkee mukanasi minne tahansa menetkin!

Tätä työtä voi riskittä tehdä oman työn ohella juuri siten kun sopii omaan elämäntilanteeseen. Me Foreverissa autamme toisiamme voimaan paremmin sekä myös ansaitsemaan enemmän.

Lähtiessäsi mukaan saat täyden tuen ja opastuksen työhösi, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai koulutusta. Tarjoan sinulle positiivisen työyhteisön, haasteita ja itsensä kehittämistä ja ennen kaikkea USKOA OMIIN UNELMIIN :) 

Kerron mielelläni lisää mikäli kiinnostuit.

Aloe Vera muutti mun luo, pysyvästi. Susta mä aion pitää kiinni <3


**The moment you decide what you really want, 

your life will change forever** 

 Billy Cox